De ijsmeester

In het uiterste zuiden van het land…

Eric Gademan is onze ijsmeester en trotse eigenaar van Gademan Ambachtelijke IJsmakerij. Zijn passie? Het creëren van eerlijke producten, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, waar smaak altijd de boventoon voert. En dat is exact waar het ijs van Minus14 aan voldoet. Het beste ijs van de beste ingrediënten.

Zijn liefde voor ijs is ontstaan toen Eric voor het beroemde IJs- en Lunchrestaurant, La Veneziana te Heerlen werkte. Bijna 10 jaar heeft hij hier als chef-kok gewerkt en over de schouder van de fameuze Gigi Belfi mogen meekijken. Met ruim 25 jaar ervaring op zak en een overvloed aan passie, is hij een eigen zaak begonnen.

Ondanks het succes heeft hij in 2013 besloten de volledige focus te leggen op het maken van ambachtelijk ijs, speciaal voor de zakelijke markt. Met Minus14 is dit ijs nu ook verkrijgbaar in de supermarkt, zodat jij ook thuis kunt genieten van dit overheerlijke ijs.

Hoe je dat doet? Juist. Op min 14 graden celcius.

Verkrijgbaar bij

Wij werken hard aan een groeiend aantal verkooppunten in Nederland. Momenteel is ons ijs verkrijgbaar in 5 supermarkten in Zuid-Limburg.

Menu