Poire Belle Hélène

35 min
vanille
4

Ingrediënten

  • Minus14 Vanille ijs
  • 4 Peren
  • 1 Kaneelstokje
  • 3 Kruidnagels
  • 100 gram Suikter
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • Steranijs
  • 1 reep Pure chocolade

Lekker met:

Bereidingswijze

We beginnen met het schillen van vier peren, maar laten de steel eraan. Leg de peren in een pannetje en doe er zoveel water bij dat de peren net onder water staan. Voeg nu een kaneelstokje, 3 kruidnagels, 100 gram suiker, een zakje vanillesuiker en een steranijs toe. Laat dit 20 tot 30 minuten op zacht vuur doorkoken. Laat en blok pure chocolade au bain-marie smelten. Serveer de peren op een bord, ieder met een bol vanille ijs. Giet de gesmolten chocolade over de peer en het ijs.

Ook heel lekker…

Menu