Chocolade

Een glutenvrij roomijs op basis van cacaopoeder en pure Tanzania chocolade van 53,7% cacao.

De beste temperatuur voor het serveren van ons ijs is –14 graden Celcius. Dit wordt bereikt als u het ijs 15 minuten voor het consumeren uit de diepvries haalt en op temperatuur laat komen in de koeling.

Ontdek meer

Romig choco ijsgeluk

Choco-lovers zitten goed met dit roomijs van pure chocolade uit Tanzania. De oude Azteken gebruikten al chocolade als betaalmiddel. Zij wisten wat jij allang weet: chocolade maakt happy! Met dit chocolade roomijs – gemaakt van 53,7% cacao – kan jouw dag niet meer stuk.

Ons roomijs is glutenvrij.

Sortbetijs of toch liever roomijs

Sorbetijs bevat fruit en is gemaakt op basis van water. Roomijs bevat melk en geen water. Sorbetijs voelt wat kouder aan in je mond, en roomijs proeft juist vol en romig. Maar wat je ook kiest, ze zijn beide erg lekker.
Én al onze verpakkingen zijn volledig composteerbaar en dus voorzien van het TUV Austria S0287 keurmerk

Romig choco ijsgeluk

Choco-lovers zitten goed met dit roomijs van pure chocolade uit Tanzania. De oude Azteken gebruikten al chocolade als betaalmiddel. Zij wisten wat jij allang weet: chocolade maakt happy! Met dit chocolade roomijs – gemaakt van 53,7% cacao – kan jouw dag niet meer stuk.

Ons roomijs is glutenvrij.

Sortbetijs of toch liever roomijs?

Sorbetijs bevat fruit en is gemaakt op basis van water en bevat ijskristallen. Roomijs bevat melk en geen water. Sorbetijs voelt wat kouder aan in je mond, en roomijs proeft juist vol en romig. Maar wat je ook kiest, ze zijn beide erg lekker.
Én al onze verpakkingen zijn volledig composteerbaar en dus voorzien van het TUV Austria S0287 keurmerk

Verkrijgbaar bij

Wij werken hard aan een groeiend aantal verkooppunten in Nederland. Momenteel is ons ijs verkrijgbaar in 5 supermarkten in Zuid-Limburg.

Ontdek onze andere smaken

Menu