Vanille

Roomijs op basis van echte Bourbon en Madagaskar vanillestokjes. De vanillestokjes worden gedroogd en vermalen tot een vanille pasta.

De beste temperatuur voor het serveren van ons ijs is –14 graden Celcius. Dit wordt bereikt als u het ijs 15 minuten voor het consumeren uit de diepvries haalt en op temperatuur laat komen in de koeling.

Ontdek meer

Van peul tot roomijs

Aan de basis van dit ambachtelijke vanille roomijs staan vanillestokjes. Ze worden als peulen geteeld, vaak in Madagaskar, waarna ze door droging hun vorm, geur en smaak krijgen. De vanille wordt op smaak gebracht met Amerikaanse bourbon. Da’s pas watertanden!

Ons roomijs is glutenvrij.

Sortbetijs of toch liever roomijs?

Sorbetijs bevat fruit en is gemaakt op basis van water. Roomijs bevat melk en geen water. Sorbetijs voelt wat kouder aan in je mond, en roomijs proeft juist vol en romig. Maar wat je ook kiest, ze zijn beide erg lekker.
Én al onze verpakkingen zijn volledig composteerbaar en dus voorzien van het TUV Austria S0287 keurmerk.

Van peul tot roomijs

Aan de basis van dit ambachtelijke vanille roomijs staan vanillestokjes. Ze worden als peulen geteeld, vaak in Madagaskar, waarna ze door droging hun vorm, geur en smaak krijgen. De vanille wordt op smaak gebracht met Amerikaanse bourbon. Da’s pas watertanden!

Ons roomijs is glutenvrij.

Sortbetijs of toch liever roomijs?

Sorbetijs bevat fruit en is gemaakt op basis van water en bevat ijskristallen. Roomijs bevat melk en geen water. Sorbetijs voelt wat kouder aan in je mond, en roomijs proeft juist vol en romig. Maar wat je ook kiest, ze zijn beide erg lekker.
Én al onze verpakkingen zijn volledig composteerbaar en dus voorzien van het TUV Austria S0287 keurmerk.

Verkrijgbaar bij

Wij werken hard aan een groeiend aantal verkooppunten in Nederland. Momenteel is ons ijs verkrijgbaar in 5 supermarkten in Zuid-Limburg.

Ontdek onze andere smaken

Menu